Bianca

Onze zoon D heeft +/- 2 jaar begeleiding gehad van Melisa. Wij hebben deze begeleiding als zeer goed ervaren. Melisa is een prettig persoon in de omgang, zowel naar D als naar ons toe als ouders.

D is een jongen die je het vertrouwen moet geven om bij hem ‘binnen te komen’. Melisa wist al ‘spelenderwijs’, doch professioneel in te spelen op D’s interesses en hem hiermee het vertrouwen te geven dat hij nodig had.

D was altijd erg op zijn gemak bij Melisa. Zij wist op zijn niveau met hem te schakelen, maar liet hem altijd in zijn waarde. D en Melisa hadden een goed contact.

Het contact naar ons toe als ouders was prima! Als er geen bijzonderheden waren, dan hoorden we dat via een korte e-mail. Waren er wel bijzonderheden, dan belde Melisa om een en ander door te spreken. Wij hebben dat als zeer prettig en professioneel ervaren. Melisa was voor ons goed benaderbaar en gaf ons het gevoel alles met haar te kunnen bespreken. Wij hebben geen negatieve ervaringen gehad in haar rol als D’s begeleider.