Leef zoals je zelf wilt

Stel je eens voor dat je vanaf morgen leeft en werkt precies zoals jij dat wilt. Ondanks je autisme. Dat morgen de eerste dag is waarop stress en ontspanning in evenwicht zijn. Rust in je hoofd en in je lijf! Stel je eens voor dat je weet wat je anderen te bieden hebt en dat je daar helemaal op je eigen manier invulling aan geeft.

Begin vandaag met leven zoals je zelf wilt.

Geen beperkingen

Als je iets over autismespectrumstoornis leest of hoort, dan gaat het meestal over beperkingen. Toch hoef je je niet beperkt te voelen als deze stoornis bij jou is vastgesteld. Wil jij ook weer op een fijne manier leven? Ik laat het je ervaren in mijn persoonlijke coaching.

Je eigen leven

Iedereen heeft al de juiste tools in zich om het leven te leiden dat hij wil. Maar door allerlei oorzaken lukt het maar niet om regie te krijgen over je eigen leven. Welke oorzaken dat kunnen zijn? Denk aan:

  • chaos in je hoofd
  • weinig zelfvertrouwen
  • een laag energieniveau

Mijn uitgangspunt is dat we samen toewerken naar leven volgens jouw wensen. Ik ben de coach, maar jij bent de expert die als geen ander alles weet over je eigen leven. Samen doorlopen wij jouw traject. Je gaat merken dat er veel meer kan dan je voor mogelijk had gehouden. Door niet meer in beperkingen te denken, maar in jouw unieke mogelijkheden.

Hoe ziet persoonlijke coaching eruit? Ik verzorg drie verschillende coachingstrajecten. Neem contact met mij op, dan kijken we samen welk traject het beste bij jou past.

Start Grip op je leven

We houden samen twee gesprekken. Na deze gesprekken weet jij precies wat je nodig hebt om weer grip op je leven te krijgen. Je krijgt een duidelijk plan met acties, op maat gemaakt voor jou. Bekijk dit traject


Meer rust en minder stress

5 maanden lang zal ik je persoonlijk coachen. We werken in 7 stappen toe naar meer rust en minder stress. Je volgt een overzichtelijk stappenplan waar je direct mee aan de slag kunt om weer te gaan leven in plaats van te overleven. Bekijk dit traject


Durf jezelf te zijn

Je ontvangt 5 maanden persoonlijke coaching. Daarna ga jij vol vertrouwen je eigen leven weer leiden. Negatieve gedachten en onzekerheden zijn verleden tijd omdat jij hebt geleerd positief in het leven te staan. Bekijk dit traject