Leef zoals je zelf wilt

Stel je eens voor dat je vanaf morgen leeft en werkt precies zoals jij dat wilt. Ondanks je autisme. Dat morgen de eerste dag is waarop stress en ontspanning in evenwicht zijn. Rust in je hoofd en in je lijf! Stel je eens voor dat je weet wat je anderen te bieden hebt en dat je daar helemaal op je eigen manier invulling aan geeft.

Begin vandaag met leven zoals je zelf wilt.

Geen beperkingen

Als je iets over autismespectrumstoornis leest of hoort, dan gaat het meestal over beperkingen. Toch hoef je je niet beperkt te voelen als deze stoornis bij jou is vastgesteld. Wil jij ook weer op een fijne manier leven? Ik laat het je ervaren in mijn persoonlijke coaching.

Je eigen leven

Iedereen heeft al de juiste tools in zich om het leven te leiden dat hij wil. Maar door allerlei oorzaken lukt het maar niet om regie te krijgen over je eigen leven. Welke oorzaken dat kunnen zijn? Denk aan:

  • chaos in je hoofd
  • weinig zelfvertrouwen
  • een laag energieniveau

Mijn uitgangspunt is dat we samen toewerken naar leven volgens jouw wensen. Ik ben de coach, maar jij bent de expert die als geen ander alles weet over je eigen leven. Samen doorlopen wij jouw traject. Je gaat merken dat er veel meer kan dan je voor mogelijk had gehouden. Door niet meer in beperkingen te denken, maar in jouw unieke mogelijkheden.

Ben je een medewerker met autisme en dreig je uit te vallen door stress of onzekerheden, en wil je graag rust en zelfvertruwen creeeren om je baan te vinden die bij jou past? Neem contact met mij op, dan kijken we samen welk traject het beste bij jou past.

Inzicht in je autisme

In drie sessies krijg je handvaten hoe je meer begrip krijgt op de werkvloer en weet wat jij nodig hebt om optimaal te functioneren op het werk. Bekijk dit traject


In 7 stappen naar meer rust en minder stress

Een periode van 12 maanden ben ik je persoonlijke coach. We werken in 7 stappen toe naar meer rust en minder stress. Je volgt een overzichtelijk stappenplan waar je direct mee aan de slag kunt om weer te gaan leven in plaats van te overleven. Bekijk dit traject


Vol zelfvertrouwen in het leven staan

Een periode van 6 maanden ben ik je persoonlijke coach. Naast een praktische werkboek krijg je minimaal 2 individuele opstellingen. En drie sessies van EFT. Na deze periode ga jij vol vertrouwen je eigen leven weer leiden. Negatieve gedachten en onzekerheden zijn verleden tijd omdat jij hebt geleerd positief in het leven te staan. Bekijk dit traject