Hoe zou het zijn als jij nu voortaan volledig je leven gaat bepalen hoe jij het wil leven. Het werk doen die je leuk vindt en die bij je past.

Ondanks je autisme wel ervoor kan zorgen dat jij op tijd stress signaleert en extra rust voor je zelf neemt waardoor je weer ervoor kan gaan!

Ik sta weer sterk

Autisme spectrum stoornis is een diagnose, dit betekent niet dat jij dit bent. Jij kan weer controle nemen over je eigen leven. Waar ik voor sta is; het samen zijn. Ik ben de coach, maar JIJ bent expert over je eigen leven. Ik coach jou hoe je ook in mogelijkheden gaat denken en niet alleen in de beperkingen. Als autismecoach ben ik alleen een middel om jou tijdens het proces te coachen naar het uiteindelijk resultaat. Het gelijk zijn en geen stempel hebben waardoor je je minder voelt. Dát is waar we samen aan gaan werken.

Hoe zou het zijn als jij nu voortaan volledig je leven gaat bepalen hoe jij het wil leven. Het werk doen die je leuk vindt en die bij je past. Ondanks je autisme wel ervoor kan zorgen dat jij op tijd stress signaleert en extra rust voor je zelf neemt waardoor je weer ervoor kan gaan!

Neem vrijblijvend contact op

Lengte en inhoud coaching traject

Ieder coaching traject duurt gemiddeld drie maanden. Die bestaat uit:

  • Totaal 4 live coach sessies in mijn praktijk
  • Totaal 2 online coaching sessies via Skype

Na elke sessie krijg je thuisopdrachten mee om in de praktijk te oefenen en uit te voeren. Als extra ondersteuning bied ik gratis extra coaching via de chat op de woensdagen.

Na dit traject heb jij duidelijkheid gekregen wat jouw concrete problemen zijn en waar je elke keer tegenaan loopt, maar het allerbelangrijkste: Jij hebt geleerd hoe je hiermee omgaat. Jij signaleert op tijd wanneer de stress oploopt en weet wat je gaat doen om je weer te ontspannen. De investering in jezelf is 847 euro’s. Dit houdt in een persoonlijk coaching traject van drie maanden waar jij weer de rust en energie gaat ervaren in zowel je werk als je privé leven.

Ga jij nu ook de stap nemen?