Hoe zou het zijn als jij vanaf nu volledig gaat bepalen hoe jij je leven wilt leven?

Dat je ondanks je autisme, de juiste balans vindt tussen stress en ontspanning, waardoor je meer rust ervaar in je hoofd en je lijf.

Dat je het gevoel hebt dat jij ook wat te bieden hebt aan de maatschappij en op jouw eigen manier hier invulling aan mag geven.

In je eigen kracht

Autisme Spectrum Stoornis is een diagnose. Je leest en hoort misschien vaak over de beperkingen die deze stoornis met zich meebrengt, maar dat betekent niet dat je je beperkt hoeft te voelen. Jij kunt op een fijne manier jouw leven gaan leven. Waar ik voor sta is het samen zijn. Ik ben de coach, maar JIJ bent de expert over je eigen leven. Mijn overtuiging is dat iedereen al over de juiste tools beschikt om het leven te leiden dat men wilt. Maar door chaos in je hoofd, weinig zelfvertrouwen, of laag energieniveau lukt het je niet om het juiste plan uit te zetten om weer regie te krijgen over je leven. Door in mogelijkheden te gaan denken en niet alleen in beperkingen zal je merken dat er meer mogelijk is dan je van tevoren zou verwachten.

Herken je ook dat je veel kwaliteiten en talenten hebt, maar lukt het je toch niet om je werk goed uit te voeren? Je voelt je niet begrepen en je hebt weinig energie om je werkzaamheden uit te voeren. Je wil het graag goed doen voor jezelf en voor een ander waardoor je constant het gevoel hebt je te moeten aanpassen aan je omgeving.

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

Lengte en inhoud coachingstraject

Ieder coachingstraject duurt gemiddeld drie maanden. Het bestaat uit:

  • Zeven persoonlijke coach sessies
  • Keuze tussen offline en online coaching
  • Vijf dagen per week beschikbaar voor vragen via mail of berichtje. Waar ik binnen 48 uur een reactie op geef.

Na dit traject heb jij duidelijkheid gekregen in wie jij bent en wat jij te bieden hebt. Je bent je bewust geworden waar je elke keer tegenaan loopt. Maar het allerbelangrijkste: je hebt geleerd hoe je hiermee omgaat. Jij signaleert op tijd wanneer de stress oploopt en je weet wat je gaat doen om je weer te ontspannen. Ter ondersteuning krijg je ook trainingen op papier mee om er thuis mee aan de slag te gaan, zodat jij in ruim 3 maanden jouw doelen hebt behaald. Met al deze handvatten heb je de rest van je leven profijt van.

De investering in jezelf is 847 euro’s. Hier krijg je een persoonlijk coachingstraject van drie maanden voor. Bovendien kan je naast deze coaching dagelijks bij mij terecht om je vragen te stellen. Hierdoor krijg jij weer de rust en energie en weer grip op je leven!

Vaak zijn er vergoedingsmogelijkheden vanuit een werkgever. Ik denk graag met je mee hoe het ook interessant is voor jouw werkgever om het coachingstraject (geheel of gedeeltelijk) te vergoeden.

Gun jij jezelf ook?

Laat hieronder je gegevens achter, ik kom graag met jou in gesprek om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.