Hoe zou het zijn als jij nu voortaan volledig je leven gaat bepalen hoe jij het wilt leven. Het werk doen dat je leuk vindt en dat bij je past.

Ondanks je autisme, op tijd stress signaleert en extra rust neemt voor jezelf waardoor je weer ervoor kunt gaan!

In je eigen kracht

Autisme spectrum stoornis is een diagnose. Dit betekent niet dat jij dit bent. Jij kunt weer controle nemen over je eigen leven. Waar ik voor sta is het samen zijn. Ik ben de coach, maar JIJ bent expert over je eigen leven. Ik coach jou hoe je ook in mogelijkheden gaat denken en niet alleen in de beperkingen. Als autismecoach ben ik alleen een middel om jou tijdens het proces te coachen naar het uiteindelijke resultaat. Het gelijk zijn en geen stempel hebben waardoor je je minder voelt. Dát is waar we samen aan gaan werken.

Herken je ook dat je veel kwaliteiten en talenten hebt maar toch lukt het je niet om je werk goed uit te voeren. Je voel je niet begrepen en hebt weinig energie om je werkzaamheden uit te voeren. Je wil het graag goed doen voor jezelf en voor een ander waardoor je constant het gevoel hebt je te moeten aanpassen aan je omgeving.

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

Lengte en inhoud coachingtraject

Ieder coachingtraject duurt gemiddeld drie maanden. Het bestaat uit:

  • 7 persoonlijke coach sessies
  • Keuze tussen offline en online coaching
  • Dagelijks beschikbaar voor vragen via mijn besloten facebookgroep
  • Twee keer per maand coachcalls waar ik verdiepende informatie geef op jou vragen

Na elke sessie krijg je thuisopdrachten mee om in de praktijk te oefenen en uit te voeren.

Tip: Maak gebruik van de besloten groep en coachcalls voor al je vragen.

Na dit traject heb jij duidelijkheid gekregen in wie jij bent en wat jij te bieden hebt. Je bent bewust geworden waar je elke keer tegenaan loopt, maar het allerbelangrijkste: je hebt geleerd hoe je hiermee omgaat. Jij signaleert op tijd wanneer de stress oploopt en je weet wat je gaat doen om je weer te ontspannen.

De investering in jezelf is 847 euro’s. Dit houdt in een persoonlijk coachingtraject van drie maanden waar je naast de persoonlijke coaching, dagelijks terecht kunt om je vragen te stellen. Hierdoor krijg jij weer de rust en energie en weer grip op je leven!

Vaak zijn er vergoedingsmogelijkheden mogelijk vanuit een werkgever. Ik denk graag met je mee hoe het ook interessant is voor jou werkgever om het coachingstraject (gedeeltelijk) te vergoeden.

Ga jij nu ook de stap nemen?

Laat hieronder je gegevens achter, ik kom graag met jou in gesprek om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.