Wat er ook gebeurt je kan altijd opnieuw beginnen

Hoe is jaar 2019 voor jou geweest? Welke doelen had je gesteld voor dit jaar en is het je gelukt om deze doelen te behalen? En heb je, net als ik, ook tegenslagen gehad? Tegenslagen die je omarmd hebt, omdat je weet dat je er weer van leert en groeit?

De laatste jaren heb ik altijd in vaste dienst gewerkt. Daarnaast volgde ik cursussen en studies, omdat ik eigenlijk niet goed wist wat ik écht wilde. Ik had kleine kinderen die nog niet op school zaten en die ik veel tijd en aandacht wilde geven.

Het jaar 2019 was voor mij weer zoeken naar mijn positie in de maatschappij, omdat ik merkte dat ik mezelf begon te verliezen in wat ik nou daadwerkelijk wilde in het leven.

Daarom heb ik mij op 15 februari officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik voor mezelf begonnen.

Het is niet altijd makkelijk om tegelijkertijd zowel coach als ondernemer te zijn.  Maar wauw wat heb ik weer veel geleerd het afgelopen jaar over het ondernemen. Veel inspirerende mensen leren kennen, klanten geholpen met wie ik met een trots gevoel weer het traject mocht afsluiten.

Maar dit jaar waren er ook momenten dat ik me soms afvroeg: “Waar ben ik aan begonnen?” De twijfels sloegen toe. Gelukkig heb ik, door mijn levenservaring, eigen coaches en opleidingen, geleerd: “Je krijgt bepaalde taken in dit leven met een reden, succes zit soms vermomd in een lelijk cadeau. Het is aan jou om door te zetten en om wat moois van jouw leven te maken!”

Ik wil jou ook een mooi en gezond 2020 wensen, en dat jij het leven gaat leiden dat je graag zou willen. Laat je niet leiden door anderen of verwachtingen van de maatschappij. Ga staan voor wat je wil in dit leven en krijg weer grip op je leven!

Wil jij in 2020 een nieuwe start maken? Een jaar vol zelfvertrouwen en meer rust in je hoofd? Meld je gratis aan voor mijn online training “meer grip op je leven”.
Klik hier om je gratis aan te melden.

zelfvertrouwen en meer rust in hoofd