Rust corona

3 tips wat jou gaat helpen om rustig te blijven in deze corona situatie

Het zijn roerige tijden waar we momenteel in verkeren. De maatregelen zijn weer aangescherpt hier in Nederland.

Voor Ban Pé heeft dit ook gevolgen:
– De masterclass die op 8 april georganiseerd is, gaat NIET door.
– Alle coachafspraken vinden plaats via Zoom, facetime, whatsapp video en dergelijke in plaats van in de praktijk.

Iedereen gaat er anders mee om
Hoe er op het gebeuren rondom corona wordt gereageerd is heel divers. Meeste van mijn coachklanten zijn relatief rustig eronder.

Ik sprak Edwin kort gisteravond.

Voel me nog oké. Ik luister momenteel naar rustgevend muziek. Ik probeer zo min mogelijk naar het nieuws te kijken. Ik ervaar momenteel best veel onduidelijkheid wat er gaat gebeuren. Kan ik met jou dit bespreken?

Vandaag hebben we een afspraak staan via facetime omdat hij graag zijn nieuwe situatie waar hij momenteel in verkeert wil bespreken. Ineens zit hij weer thuis, hij wil brainstormen wat de mogelijkheden voor hem zijn nu hij tijdelijk geen baan heeft.

3 tips wat jou ook kan helpen om rustig te blijven in deze corona situatie.
– Doseer het volgen van het nieuws. Denk aan 1x per dag het 20uurs journaal. Voor de rest neem afstand van de media.
Er is momenteel veel gaande, angst van andere mensen kunnen ook effect op jou hebben. Jij kan hier in meegenomen worden en hierdoor ook angstig worden. Maak met jezelf een afspraak hoe lang en op welke tijdstip jij het nieuws volgt.

– Verwijder indien nodig de social media apps van je telefoon. Wil je toch even erop kijken? Dan dien je een extra stap te doen, namelijk via de google en dan inloggen. De drempel wordt verhoogd en zal je minder snel kijken en in meegenomen wordt door alle nieuws die momenteel gaande is.

– Heb je een baan? Afgelopen week zal je te horen hebben gekregen of je thuis kan werken of toch nodig bent op locatie. Is er iets niet duidelijk wat er van je wordt verwacht. Stel deze vraag aan je leidinggevende. Hoe meer duidelijkheid je krijgt van wat je te wachten staat, hoe meer rust je voor jezelf creëert.

Ik kan me voorstellen dat je nog steeds zorgen en stress momenteel ervaart in deze lastige tijd.

Wil je samen met mij bespreken wat jou gaat helpen om meer rust te creëren, nu er zoveel onduidelijkheid is waar we ons in verkeren?

Voor komende 3 weken bied ik per klant gratis 1 coachingsgesprek aan. Ik geef je tips en handvatten op de vragen die je momenteel hebt.
Denk aan een oefeningen om je stress gehalte te verlagen, of overzicht creëren in de chaos van je hoofd. De negativiteit in je hoofd ombuigen naar het positieve. En andere vragen die je graag beantwoord wil krijgen.
Mail mij naar melisa@ban-pe.nl om een afspraak te maken.

Voor nu wens ik jou en je dierbaren sterkte toe in deze roerige tijd. Ik hoop dat we hier allemaal in goede gezondheid doorheen komen.

Kan ik je helpen? Of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met mij op